lvoun



Lachtan hrivnatý, Otaria byronia – mořský savec z řádu ploutvonožců; největší druh lachtanů. Samci jsou i přes 3 m dlouzí a dosahují hm. až 1100 kg. Ozývají se hlasitým řevem. Lvouni žijí v chladných mořích kolem Jižní Ameriky.

Datum vytvoření: 21. 7. 2006
Datum aktualizace: 21. 7. 2006
Autor: -red-

Sdílet: Facebook Twitter

Reklama: