andulka



[Latina], Melopsittacus undulatus – pták z řádu papoušků. Má zeleně zbarvené peří, v chovech i modré, žluté aj., s vlnkovanou kresbou. Žije divoce v Austrálii. Koncem 18. století byla dovezena do Evropy. Chová se v klecích.

Datum vytvoření: 14. 3. 2000
Datum aktualizace: 16. 8. 2000
Autor: -red-

Sdílet: Facebook Twitter

Reklama: