nastavit jako výchozí stránku
   
   kultura

Herz
 Juraj, *6.9.1934 (Kežmarok), filmový režisér, scenárista a herec. Vystudoval fotografii na...

Hoffman
 [Hofmen], Dustin *8.8.1937 (Los Angeles, Kalifornie, USA), vlastním jménem Dustin Lee Hoffman...

Dido
 *25.12.1971 (Londýn), plným jménem Florian Cloud De Bounevialle Armstrong, britská zpěvačka. Od pěti...

Petersen
 Wolfgang, *14.3.1941 (Emden, Německo), německý filmový režisér a producent, pracující...

Devátá
 Ivanka, *27.11.1935 (Praha), česká spisovatelka a herečka. Dětství prožila v Brně, v ...


hodnocení potravin
Posuzování jakosti potravin (výživné hodnoty, zdravotní nezávadnosti) a prognóza jejich změn (hlavně obsahu živin), vycházející ze zjištění chemického složení, obsahu přirozených složek (bílkovin, sacharidů, lipidů, vitamínů, tříslovin, minerálních látek), konzervačních prostředků, barviv, zbytků pesticidních látek, antioxidantů, mykotoxinů, antibiotik, alkaloidů, enzymů a jiných látek.


 
Vytvořeno: 14.3.2000
Aktualizováno: 19.7.2006
Autor:





Texty encyklopedických hesel mohou obsahovat slova nebo slovní spojení, která mohou
být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.

© 1999 - 2017, OPTIMUS s.r.o.