nastavit jako výchozí stránku
   
   kultura

Thornton
 Billy Bob, *4.8.1955 (Hot Springs, Arkansas, USA), americký filmový herec, scenárista a režisér...

Frühlingová
 Iva, *11.5.1982 (Litvínov), česká modelka a zpěvačka. Ve čtrnácti letech odcestovala díky...

Buscemi
 Steve, *13.12.1957 (Brooklyn, New York, USA), vlastním jménem Steven Vincent Buscemi, americký...

Hoffman
 Philip Seymour, *23.7.1967 (Fairport, stát New York, USA) – †2.2.2014 (New York, USA...

Rees
 Martin John, *23.6.1942, britský astronom a astrofyzik, profesor univerzity v Cambridgi...


hodnocení potravin
Posuzování jakosti potravin (výživné hodnoty, zdravotní nezávadnosti) a prognóza jejich změn (hlavně obsahu živin), vycházející ze zjištění chemického složení, obsahu přirozených složek (bílkovin, sacharidů, lipidů, vitamínů, tříslovin, minerálních látek), konzervačních prostředků, barviv, zbytků pesticidních látek, antioxidantů, mykotoxinů, antibiotik, alkaloidů, enzymů a jiných látek.


 
Vytvořeno: 14.3.2000
Aktualizováno: 19.7.2006
Autor:





Texty encyklopedických hesel mohou obsahovat slova nebo slovní spojení, která mohou
být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.

© 1999 - 2017, OPTIMUS s.r.o.