nastavit jako výchozí stránku
   
   kultura

Levinson
 [Levinsn], Barry, *6.4.1942 (Baltimore, Maryland, USA), americký filmový režisér, scenárista...

Gondry
 Michel, *8.5.1963 (Versailles, Francie), francouzský filmový režisér, scenárista a tvůrce...

Foster
 Jodie, *19.11.1962 (Los Angeles, Kalifornie, USA), vlastním jménem Alicia Christian Foster, americká...

MacLaine
 [Meklejn], Shirley, *24.4.1934 (Richmond, Virginie, USA), vlastním jménem Shirley MacLean Beaty...

Frič
 Martin (Mac), *29.3.1902 – †26.8.1968, český filmový režisér, scenárista, herec. Profesor AMU...


hodnocení potravin
Posuzování jakosti potravin (výživné hodnoty, zdravotní nezávadnosti) a prognóza jejich změn (hlavně obsahu živin), vycházející ze zjištění chemického složení, obsahu přirozených složek (bílkovin, sacharidů, lipidů, vitamínů, tříslovin, minerálních látek), konzervačních prostředků, barviv, zbytků pesticidních látek, antioxidantů, mykotoxinů, antibiotik, alkaloidů, enzymů a jiných látek.


 
Vytvořeno: 14.3.2000
Aktualizováno: 19.7.2006
Autor:





Texty encyklopedických hesel mohou obsahovat slova nebo slovní spojení, která mohou
být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.

© 1999 - 2018, OPTIMUS s.r.o.