nastavit jako výchozí stránku
   
   kultura

Žilák
 Karel, *19.7.1948, český ekonom a spisovatel. Jako ekonom působí v oblasti marketingu...

Robbins
 Tim, *16.10.1958 (West Covina, Kalifornie, USA), vlastním jménem Timothy Francis Robbins, americký...

Doyle
 [Dojl], sir Arthur Ignatius Conan, *22.5.1859 (Edinburgh) – †7.7.1930 (Crowborough), britský...

Akin
 Fatih, *25.8.1973 (Hamburk, Německo), německý filmový režisér, scenárista, producent a herec...

Wood, Jr.
 [Vúd], Edward Davis, *10.10.1924 (Poughkeepsie, New York, USA) – †10.12.1978 (Hollywood...


džuveč
[Turečtina], jídlo balkánské kuchyně. Je to skopové nebo vepřové maso dušené do měkka v rajském protlaku s rajčaty, lilkem, paprikovými lusky, rýží a kořením. Před podáváním se posype petrželkou.


 
Vytvořeno: 14.3.2000
Aktualizováno: 17.6.2006
Autor:





Texty encyklopedických hesel mohou obsahovat slova nebo slovní spojení, která mohou
být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.

© 1999 - 2017, OPTIMUS s.r.o.