nastavit jako výchozí stránku
   
   kultura

Murphy
 [Márfy], Eddie, *3.4.1961 (Brooklyn, New York, USA), vlastním jménem Edward Regan Murphy, americký...

Švandrlík
 Miloslav, *10.8.1932 (Praha) – †26.10.2009 (Praha), český spisovatel. Studoval herectví a ...

Němeček
 Jan, *22.3.1926 (Praha) – †6.7.2004 (Praha), český filmový a televizní kameraman...

Vášáryová
 Magda (Magdaléna), *26.8.1948 (Banská Štiavnica), slovenská herečka a politička, sestra Emílie...

Verbinski
 Gore, *16.3.1964 (Tennessee, USA), vlastním jménem Gregor Verbinski, americký filmový režisér...


dezaktivace
Potravinářství, inaktivace biologicky účinných látek, například enzymů nebo mikroorganismů chemickým nebo fyzickálním pochodem. Viz také antioxidace. Dezaktivace určité složky potraviny je základem každé konzervační metody.


 
Vytvořeno: 14.3.2000
Aktualizováno: 29.9.2005
Autor:





Texty encyklopedických hesel mohou obsahovat slova nebo slovní spojení, která mohou
být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.

© 1999 - 2016, OPTIMUS s.r.o.