nastavit jako výchozí stránku
   
   kultura

Barrie
 [Beri], sir James Matthew, *9.5.1860 (Kirriemuir) – †19.6.1937, skotský dramatik a ...

Sedláček
 Robert, *7.6.1973 (Gottwaldov, dnešní Zlín, Česká republika), český filmový režisér a ...

Alkehol
 Česká hudební rocková skupina založená v roce 1991 Otou Herešem a Petrem Bunešem...

Newell
 Mike, *28.3.1942 (St. Albans, Hertfordshire, Velká Británie), vlastním jménem Michael Cormac Newell...

Leone
 Sergio, *23.1.1929 (Řím) – †30.4.1989 (Řím), italský filmový režisér, scenárista a ...


čiření
Čištění tekutin (odstraňování zákalu) mechanickou nebo chemickou cestou. Podstatou pochodu při čiření vody je zrušení koloidního stavu neutralizací elektrických nábojů použitím čiřicích činidel (koagulantů). Například v konzervárenství a vinařství se tímto způsobem čistí ovocné šťávy a vína, v cukrovarnictví cukerné šťávy v tzv. defekátorech.


 
Vytvořeno: 14.3.2000
Aktualizováno: 16.7.2007
Autor:





Fotbalove Dresyfutbalove dresy na predajmaglie calcio onlinebillige fotballdrakterImitazioni orologi italiafussball trikots kaufen
Texty encyklopedických hesel mohou obsahovat slova nebo slovní spojení, která mohou
být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.

© 1999 - 2018, OPTIMUS s.r.o.