nastavit jako výchozí stránku
   
   kultura

Pastrňák
 Radek, *18.10.1963, český skladatel a textař, vedoucí osobnost skupiny Buty. Vystudoval SPŠ...

Benedikta
 Česká hudební world music skupina působící od roku 1995, o dva roky později se...

Bláha
 Josef, *8.6.1924 (Nove Mesto, Srbsko) – †6.12.1994 (Praha), český herec. Narodil se v ...

Deneuve
 [Denév], Catherine, *22.10.1943 (Paříž, Francie), vlastním jménem Catherine Dorléac, francouzská...

HIM
 Finská hudební skupina založená roku 1993 pod názvem His Infernal Majesty, později zkrátila svůj...


bok
Potravinářství, část vepřového (bůček), telecího nebo hovězího jatečního kusu. Zahrnuje břišní (ventrální) a postranní (laterální) část těla. Hovězí bok se skládá z boku s kostí (pupečního žebra) a boku bez kosti (pupku). Bůček je silně prorostlý tukem a je na něm ponechána kůže, která se před úpravou nařezává. Používá se pro masné výrobky, například anglickou slaninu i jako výsekové maso k pečení, nadívání a dušení.


 
Vytvořeno: 14.3.2000
Aktualizováno: 8.2.2006
Autor:





Fotbalove Dresyfutbalove dresy na predajmaglie calcio onlinebillige fotballdrakterImitazioni orologi italiafussball trikots kaufen
Texty encyklopedických hesel mohou obsahovat slova nebo slovní spojení, která mohou
být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.

© 1999 - 2018, OPTIMUS s.r.o.