nastavit jako výchozí stránku
   
   kultura

Carlyle
 [Karlajl], Robert, *14.4.1961 (Glasgow, Skotsko, Velká Británie), britský filmový a televizní...

King
 Stephen Edwin, *21.9.1947 (Portland, Maine), americký spisovatel a scenárista. Střední školu...

Massive Attack
 Britská hudební skupina. Skupina z anglického Bristolu dnes působí ve složení 3D (vlastním...

Ondříček
 Miroslav, *4.11.1934 (Praha, Československo) – †28.3.2015 (Praha), významný český kameraman...

Park
 Nick, *6.12.1958 (Preston, Lancashire, Velká Británie), vlastním jménem Nicholas Wulstan Park...


blavor
Ophiosaurus – rod ještěrů z čeledi slepýšovitých. Je beznohý. Je známo celkem 12 druhů, které žijí hlavně v oblasti od Maroka po Borneo a v jihovýchodních USA. V jihovýchodní Evropě žije až 125 cm dlouhý blavor žlutý, Ophiosaurus apodus.


 
Vytvořeno: 14.3.2000
Aktualizováno: 20.6.2008
Autor:





Texty encyklopedických hesel mohou obsahovat slova nebo slovní spojení, která mohou
být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.

© 1999 - 2018, OPTIMUS s.r.o.